Image
Image

Welkom bij Snackbar / eetcafé Kokkie

Welkom op de webpagina van Kokkie Dieren! Bij ons aan de Wilhelminaweg 23 in Dieren kunt u zowel terecht voor een snelle snack in onze cafetaria als een uitgebreide lunch of diner in ons eetcafé. Het is aan de voorkant wellicht niet goed te zien, maar achter onze cafetaria beschikken wij over een prachtig restaurant-gedeelte met een bar, openhaard, maar ook een schitterend terras met barbecue! Dit gedeelte is tevens af te huren voor feesten & partijen.


Klik hier voor onze complete menukaart! Lekker eten en drinken met de familie, kinderen erbij of heerlijk met z'n tweeën aan een klein tafeltje. Een goede fles wijn, kaarsjes aan, stokbroodje erbij...echt genieten! Een keer geen zin om te koken, maar ook niet om uit eten te gaan? Geen probleem! Indien u van tevoren belt, maken wij uw gerecht naar keuze vast klaar en kunt u het zo komen afhalen. Informeer dan ook eens naar onze versgemaakte daghap!

Kokkie Dieren organiseert desgewenst ook feesten, partijen en bijeenkomsten tot 80 personen. We beschikken over een ideale en prachtige ruimte voor verjaardagsfeesten, kinderpartijtjes, bruiloftsfeesten, vergaderingen en/of andere zakelijke bijeenkomsten. En in overleg is er veel mogelijk! Een koud buffet, warm buffet of allebei? Alles mag gedronken worden, maar we kunnen het aanbod in overleg ook beperken. Kiest u voor rustige muziek of juist feestmuziek of brengt u het liefst zelf uw eigen muziek mee? Welke wensen u ook heeft, alles is bespreekbaar. Hoe dan ook staat er een kundig en vakbekwaam team tot uw beschikking! Informeer hier naar de mogelijkheden.

Faciliteiten:
  • ANWB fietskoffer voor reparaties
  • Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  • WI-FI
  • Buitenkeuken / Barbecue
  • Zonnig terras
  • (Elektrische) fietsen en brommers huren (in overleg)
  • Paardentram en/of huifkar (in overleg)
Heeft u vragen, aan- of opmerkingen? Wij staan u op iedere gewenste manier ter woord. Neemt gerust contact met ons op.
Ook om vooraf te bestellen kunt u bellen of faxen. U hoeft dan minder lang te wachten bij afhalen. We hopen u snel te mogen begroeten!

Graag tot ziens en eet smakelijk!

Contactinformatie

Wilhelminaweg 23
6951 BM DIEREN
0313-450667
www.kokkie-dieren.nl
Image

Openingstijden

Ma. 12:00 - 21:00
Di. 11:00 - 21:00
Wo. 11:00 - 21:00
Do. 11:00 - 21:00
Vr. 11:00 - 01:00
Za. 11:00 - 01:00
Zo. 11:00 - 21:00

Nieuws & aanbiedingen