Image
Image

Welkom bij Best Living Makelaars

ONZE VISIE

Best Living heeft als missie: optimaal woon- en werkplezier. Door te zorgen voor de juiste verzekering, een passend hypotheekadvies, een woning of een goed bedrijfspand die aan uw wensen voldoet, werkt Best Living, samen met u, aan een optimaal woon- en werkplezier.

De visie van Best Living is "Wanneer alles goed geregeld is omtrent uw verzekering, uw hypotheek en de verkoop of koop van uw pand, kunt u optimaal genieten". Kies dus voor Best Living als uw tussenpersoon voor verzekeringen en uw hypotheek en ga met Best Living op pad, op zoek naar uw droompand.

Waarom kiezen voor Best Living? Het team van Best Living voelt zich als een vis in het water in deze regio, we (her)kennen de gebruiken en gewoontes van haar opdrachtgevers en beschikken over een groot kennisnetwerk. Daarnaast is Best Living, met haar jarenlange ervaring, een professioneel full-service kantoor waar u als klant centraal staat. Onze actieve houding en passie bij het uitoefenen van ons beroep, maken dat wij iedere dag open staan voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Zo werken wij aan de beste oplossing voor u.

Contactinformatie

Wilhelminaweg 47
6951 BN DIEREN
0313419030
www.bestliving.nl
Image
Image

Openingstijden

Ma. 08.30 -17.00
Di. 08.30 -17.00
Wo. 08.30 -17.00
Do. 08.30 -17.00
Vr. 08.30 -17.00
Za. op afspraak
Zo. Gesloten

Nieuws & aanbiedingen